Vad är Miracle Noodle?

miracle-noodles

De är tillverkad av naturligt vattenlösliga fibrer utan fett, socker eller stärkelse.

De innehåller inga kolhydrater och i princip inga kalorier. De är gjorda av glukomannan som är ett hälsosamt naturfiber.

De är fria från vete, gluten, laktos och soja.

De tar lätt upp smaker från ingredienserna i soppor, såser och övriga maträtter.

De har visat positiva effekter som stöds av medicinska studier för typ II diabetes, förstoppning, fetma och kolesterolfördelning!

Miracle Noodle är ett av världens ledande märke inom shirataki

Miracle Noodle är en traditionell japansk hälsoprodukt som är tillverkad av konjakrot och kalciumhydroxid som är ett naturligt surhetsreglerande medel gjort av äggskal.  Nudlar från konjakroten kallas shiratakinudlar.  Konjakroten är en örtliknande växt av sorten Amorphophallus Konjak och odlas i Japan för tillverkningen av shirataki.

Japanerna har ätit shirataki i över 1500 år

Roten var ursprungligen introducerad i Japan som ett läkemedel och har ätits där i över 1500 år. Det är en helt naturlig hälsokost där ca 97 % av konjakroten är vatten och de återstående 3 % är kostfibret glukomannan.   Konjakroten är rik på mineraler och låg på kalorier

Miracle Noodle är full av kostfibrer

Glukomannan är ett kostfiber som ger en mättnadskänsla och underlättar tarmverksamheten genom att binda vätska.  Denna process renar kroppen från toxiner på ett naturligt sätt.

Miracle Noodle är en fantastisk hälsoprodukt

Miracle Noodle innehåller inga kolhydrater, den är rik på kostfibrer och har lågt, näst intill obefintligt  kaloriinnehåll.  Det har nyligen visat sig att konjakroten minskar nivån av dåligt kolesterol, förebygger högt blodtryck samt normaliserar nivån på blodsockret.  På grund av dessa vetenskapliga fakta har den uppmärksammats som en utmärkt hälsokost.

Miracle Noodle hjälper dig behålla din hälsa samt kontrollera din vikt!

Miracle Noodle har en positiv inverkan på din hälsa och den hjälper dig att kontrollera din vikt, därför är Miracle Noodle en idealisk hälsoprodukt för viktkontroll då de expanderar i matsmältningssystemet och ger en känsla av mättnad.

Hälsofördelarna med Miracle Noodle

förbättrar kolesterolfördelningar

förebygger typ II diabetes

förebygger högt blodtryck

förebygger fetma

hjälper till att balansera kroppens pH värde

förbättrar tarmflödet och hjälper mot IBS

innehåller varken laktos, gluten, vete eller soja

perfekt för dig som tillämpar LCHF och GI!

maträtt med miracle noodle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *