Några veckor på 52-dieten

Nu har jag kört på 52 i några veckor (6 tror jag), jag kör ju varianten med att fasta två dagar i följd, jag har valt den strategin för att “bli” av med båda dagarna på en gång. Jag går stadigt ner i vikt, men kan inte säga om jag i övrigt känner några egentliga effekter. Jag kör söndag + måndag och söndagen brukar inte vara några problem alls men på måndagkvällen är jag rejält hungrig, de senaste veckorna har jag slutat fasta på måndagkvällen. Jag äter sista måltiden på lördag kväll, sedan en måltid på 500 kcal på söndag kväll och återgår till att äta normalt på måndag kväll. Det är ju 2 dygn, men jag är lite osäker på om man skall räkna med första natten? Hur som helst så får det hela önskad effekt, jag är i första hand ute efter att gå ner i vikt och det gör jag. Jag går ner nånstans runt 1 kg i veckan, får se hur det blir i framtiden. Vet inte om jag kommer att fortsätta att hålla dieten under någon längre period, ett alternativ är ju att gå över till att skippa frkost och lunch ett par ggr/vecka.

Ikväll blir det fläskfillé med klyftpotatis och Tzatziki, det skall bli sjukt gott! 🙂
Skall fota och lägga upp receptet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *